Gravid!

Ja, alltså.. Inte jag :)

Min kompis M (nej, inte Marja) är gravid. Vi har inte haft kontakt på länge, men idag pratade vi lite smått på msn. Så helt plötsligt, när vi diskuterade jobb, skrev hon att hon går på mammaledighet i höst. VA?! MAMMALEDIGHET?! :D
Hon blir nog en riktigt bra mamma, det är jag säker på. Är jätteglad för hennes skull :)

Grattis till dig, M!

Länk

http://www.youtube.com/watch?v=mW4OJOLNSlg


Nu vet jag inte hur man lägger in länkar, har inte riktigt fattat det.. Trodde oxå att man kunde lägga upp en film på en gång, direkt här, men hittar inte hur man skulle kunna göra det. Frida får väl hjälpa mig sen kanske :)

Men länken är iallafall till en liten film på mina kattungar som busar. Det är dom 2 jag ska ha, Elvis och Lakrits :)

Trötter...

Ska snart sova. Men tyckte att det var lite för fattigt här inne.. Ska bättra mig.

Imorgon är det personalmöte följt av kvällspass. 11-21.30 blir det totalt imorgon. Usch, är inte laddad för det. Men men, snart har jag en hel ledig vecka :)

Konny och jag kom fram till idag, att vi borde ha kissarna hos mig istället för hos honom. Han kan ju vara här hur mycket som helst, även när han jobbar. Jag måste ju alltid vara hemma i Tierp när det är jobb. Och han måste vara i Enköping, då kissemissarna är där. Men det blir det ändring på nu. Då kanske man hinner träffa familjen, och vännerna lite mer oxå. Annars har jag ju bara flängt fram och tillbaka, och åkt till Enköping så fort jag varit ledig. Ska bli så skönt när Konny flyttar till Tierp. Då kan vi promenera hem till varann, slipper tjafsa med dessa j-vla bussar. Är sjukt trött på att åka tåg och buss, och på att vänta i Uppsala en halvtimme varenda gång. Nej, det blir det slut på i augusti. Då blir vi tierpare båda två! :)

Lät lite gnälligt det där. Men var inte menat så. Är riktigt glad nuförtiden faktiskt. De som känner mig vet att jag inte mådde så bra för ett tag sen. Men det är som bortblåst nu. Jag skulle nästan kunna säga att jag är lycklig. Men det vågar jag nog inte riktigt.... Eller? :)

Beställde lite kläder idag, som jag tänkte ha till bröllopet om de passar. Hoppas, hoppas, hoppas! Tröjan är skitsnygg, min syster har en exakt likadan. Men det skiter jag i, den är så fin att jag vill ha den iallafall :)
Då är det bara skor, och kläder till Konny kvar. Om nu kläderna passar, men det håller vi tummarna för! Konny tycker att jag ska följa med som smakråd när han ska handla, och det gör jag så gärna. Då blir det ju som jag vill :P
Det är riktigt snart, bröllopet. Hoppas inte Anna är alltför nervös. Har knappt pratat med henne sen möhippan, har ju inte varit hemma nåt. Men hon har ju planerat ett tag, och stressat en hel del. Så man får hoppas att hon kan ta det lite lugnt nu de sista veckorna, så hon är utvilad till den stora dagen :)

Nej, nu ska jag nog borsta tänderna och krypa i säng. Jag är ju sämst på att kliva upp i tid, så det kan vara bra att lägga sig i tid då. Det säger folk iallafall, jag vet inte riktigt om det är sant. Har nog aldrig provat.... Hm.

Gonatt.
/Lotta

Äntligen klart!

Nu har vi flyttat allt, och städat ur lägenheten. Så jäkla skönt! Besiktning imorgon, hoppas att det inte blir nå klagomål... Orkar verkligen inte städa mer. Är trött, vill åka till Konny och bara mysa.

Ska åka till Enköping imorgon faktiskt, träffa Konny och missarna. Sist var jag ju där så kort tid. Hann knappt in genom dörren förrän det var dags att åka igen.. Nja, inte riktigt kanske. Men det kändes så :)
Men imorgon hinner jag träffa dom lite mer. Eller åtminstone kissarna. Konny ska ju jobba. Men sen är han ledig hela 5 dagar! Wohoo! :)
Imorgon ska jag leka med Frida och kissarna istället. Dom har ju vuxit så mycket nu att dom faktiskt kan stå på benen. Och så busar dom lite med varann. Så sjukt söta! :)
Frida har ju inte sett dom än, förutom på kort. Och jag gissar att hon saknar sin Jesper. Han är ju oxå där.

Nu ska jag nog ta mig en snabb dusch. Få bort allt städdamm och smuts. Så ska jag krypa ner i sängen sen. Ska ju upp tidigt imorgon, besiktningen är kl 9 :(
Uppdaterar snart igen, med lite missekattsbilder.

RSS 2.0