Just det...

Jag var ju godissugen, men alldeles för frusen för att gå ut. Det löste jag genom att baka en kladdkaka. Konny blev glad, för det betyder att han kan äta "socker-frukost" när han kommer hem imorgon bitti. Det gillar han :)
Det blir ju massor av socker imorgon. Först äter han kladdkaka när han kommer hem, sen ska vi ju äta tårta hos Mio. Tur att Konny inte behöver vara orolig för vikten iallafall. Själv får man väl försöka äta en lite mindre bit imorgon. Vi får väl se hur god kola-grädden är, om en liten bit räcker :)

Nej, nu ska jag nog stänga av den här apparaten och lägga mig och blunda. Känner att det behövs.

På återseende!

Soooooovaaa!!

Ja, det är det jag borde göra.... Konny ska väcka mig när han kommer hem vid 9-tiden imorgon. Och då kan det ju vara bra om jag hunnit få ett par timmars sömn iallafall. Jag är ju trögväckt ändå.... :-S

Min älskade Konny. Att han står ut... Mitt morgonhumör är ju verkligen inte det bästa. Om han tittar tokigt på mig, eller råkar andas för högt så blir jag ju galen. Men ändå går han med på att väcka mig när han kommer hem från jobbet, fast han vet precis hur sur jag är. Han är underbar! :)


Imorgon ska vi gå till andra änden av huset och fira Mio som blev hela 10 år i lördags. Han har tydligen längtat tills vi ska komma. Jag gissar att det har med presenten att göra kanske, haha :) Själv längtar jag efter tårtan. Anna hade tydligen provat nåt nytt, att ha kolasås i grädden. Hon sa att det var skitsmarrigt. Det måste man ju provsmaka såklart :)

Sen ska jag åka till min syster och hälsa på. Och jag bestämde mig för att tränga mig på en lite längre stund, så jag ska packa övernattningsväskan oxå. Jag har ju faktiskt längtat! :)

Hua...

Fy vad det är kallt ute. Jag som är så jäkla godissugen. Hade väldigt gärna traskat till affären, men jag vill ju inte frysa. Det gör jag inomhus så det räcker... Tror jag håller på att bli förkyld :(


Tråkigt...

Ja, jag har skittråkigt. Konny jobbar och det är bara skit på tv. Kl 21.30 börjar iallafall en film jag tänkte se. Och så fuskar jag med lite godis idag. Polly.. Mums! :)

Träffade Frida, som gått ner över 40 kg, förra veckan. Man blir ju peppad som fan av att se henne. Så nu ska jag kämpa. Traskade iväg till Smedkulla idag, fast jag inte jobbade. Bara för att få mig en promenad. Var kallt som fan, och efter halva vägen ångrade jag mig verkligen. Men jag behövde motionen, även om det bara är en 15-minuterspromenad. Efteråt kändes det skönt att jag gjorde det. Därför tyckte jag att jag var värd lite godis. Det är ju faktiskt lördag ;)

Jag skrev ju förresten om att Konnys syster fått en bebis. Nu är ju Konnys syster lite speciell, så vi har inte ens fått se en bild på lille Gabriel... Så jäkla skumt. Och snart ska dom gifta sig och ha dop. Känns ju konstigt att åka på dop för en bebis man inte ens sett på bild. Speciellt när det är Konnys systerson. Men men. Det blir säkert mysigt iallafall.

Var på fest förra helgen. Frida och Carro hade gemensam 25-årsfest. Det var skoj, men tyvärr var vi ganska panka. Så vi följde inte med ut på krogen, vi åkte hem istället. Köpte oss en påse chips och slängde oss i soffan framför en film. Mysigt det oxå :)
Saknar mina brudar... Jag "gav bort" en middag i present. Sa att dom skulle välja restaurang, så bjuder jag. Ska bli mysigt att gå ut och äta, bara vi 3 :)

Nån jag oxå saknar är min syster. Eller, jag saknar båda mina systrar, men Katta är jag på nåt vis "van" att sakna. Vi träffas ju inte speciellt ofta, men så har det ju nästan alltid varit eftersom hon bor så långt bort. Men Anna träffade jag ju nästan varenda dag när jag bodde i Söderfors, och nu blir det väldigt sällan. Saknar ju mina småtjejer oxå. Jättetrist :( Men nu i veckan skulle Anna vara ledig, och ungarna ska ha sportlov. Då ska jag åka dit nån dag, och bara mysa med dom heeeela dagen! :)

Nej, nu ska jag nog göra lite nytta innan det är dags att bänka sig framför tvn. Disken står och ropar på mig :)

RSS 2.0