Frida + Rikard = sant!

Frida har blivit kääääär... Vad roligt! :)

Jag är oxå kär. Riktigt kär. Det har snart gått ett år sen jag och Konny började kila stadigt. Och jag är precis lika kär nu. Nej, nu ljög jag. Jag är mycket, mycket mer kär nu. Jag är faktiskt lycklig! :) Alla borde få känna så här. Jag har hittat rätt, det är jag bombsäker på. Så man får ju hoppas att jag är lika rätt för honom. Men det tror jag, annars får ha stå ut med att vara med fel helt enkelt. Jag släpper honom inte i första taget ;)

En liten Gabriel har kommit till världen!

Konnys syster Kina fick barn igår kväll. Hoppas man får se honom snart, bebisar är ju så söta :)

Kissekatt...?

Just det. Skrev ju tidigare om våra små missar.
Update: Dom lever fortfarande och är heeelt underbara! :) Bilder kommer.

Påkörd...

Ja, igår kunde jag blivit påkörd. Jag skulle gå till Lidl och handla, klockan var runt 17.45. På parkeringen möter jag personalen (Angelicas kompis Fia, och min granne Linda) som flinar och säger att dom stängde kl 17. Blä. Kallt som fan var det att gå den lilla biten hemifrån till Lidl, så jag tänkte verkligen inte traska vidare till Hemköp. Nej, vi fick klara oss utan krossade tomater.
Tillbaka till "påkörd"... När jag då vände och skulle gå igen, tillsammans med Fia och Linda, så kommer en vit Volvo och sladdar in på parkeringen, och bilens bakdel var vääääldigt nära mig. Jag borde ringt polisen. Jävla skitungar. Vad hade dom gjort om dom kört på mig ordentligt? Stannat och sagt "ursäkta att vi körde på dig, men vi var bara tvungna att sladda lite"... Herregud.

Nu kanske jag låter som en gnällkärring, men har man verkligen så stor koll på bilen när man sladdar? Att dom där decimetrarna var ett lugnt avstånd? Har svårt att tänka mig det.
Sladda på ni, snorungar. Men gör det nånstans där det är folktomt.


RSS 2.0