Mjau, mjau, mjau....

...det tar aldrig slut! Puma tjuter som en galning, man blir knäpp i huvudet! Hon löper troligtvis, och vill gå ut. Men vi vill INTE ha fler ungar, så hon får vackert stanna inne! :)

Ensam "hemma"...

Konny jobbar, och jag sitter ensam i hans lägenhet. Eller ja, ensam är jag ju inte. Just nu har jag 3 katter här i lägenheten, Ludde är ute och jagar råttor eller nåt sånt trevligt. Men dom är inte till nån stor tröst när det är kolsvart ute. Måste fixa persienner eller rullgardin här, så jag slipper se mörkret där ute.

Fy vad det piper här. Puma jamar som en galning av nån anledning, och ungarna gör precis som mamma. Söta är dom iallafall :)
Nu har vi ju "bara" 4 katter kvar. Konnys 2 kissar, Ludde och Puma, och så mina älsklingar Elvis och Lakrits. Det kanske låter mycket, men det skiter vi i. Dom är helt underbara alla fyra. Ibland. Åtminstone när dom sover ;)

Igår hälsade jag på Frida. Det var trevligt. Vi ses alldeles för sällan nuförtiden. Det ska jag ändra på! :)
Självklart glömde jag hennes present. Men det kanske är bra, då kan jag tvinga hit henne snart :P

Nej, nu ska jag nog hänga lite tvätt innan det är dags att krypa i säng. Ska upp kl 8 imorgon, och Konny börjar nog lessna lite på mitt morgonhumör. Då kan det ju vara bra om jag vaknar utvilad :)

Stjärnfall

Jag såg 3 stjärnfall inatt. TRE!! Hur stor är chansen att man ska lyckas se 3 st på samma natt? Riktigt häftigt. Enligt mig iallafall.
Får man önska sig samma sak varje gång? Chansen borde väl då vara större att det slår in... Eller?
Jag hoppas.

RSS 2.0