Min älskade Konny...

Fick alldeles nyss höra de finaste orden som finns, från nån som betyder väldigt mycket. Jag älskar dig oxå Konny.


Möhippa

Japp, sån har jag varit på idag. Min älskade Anna ska ju gifta sig, så idag firade vi henne ordentligt.
Först skrämde vi nästan livet ur henne på jobbet. Där stod vi, 17 bruttor, och väntade  på henne när hon trodde hon skulle jobba en lugn kväll med mig. Tji fick hon! På med en babydräkt och ner på Tierp för att skämma ut sig! Tjoho! Roligt var det. Sång, kalsonglappsklippning och en jäkla massa drickande. Sen blev det grillfest hos Monica. Massa tack till Monica som gjort så fint! :)
Efter grillandet hade vi 4-kamp. Roligt det med, fast jag drattade på ändan efter 5 varv med pannan mot en pinne i backen. Men Monica var värre, hon ramlade in mellan gungställningen och sandlådan. Men hon påstår att det inte gjorde ont. Får väl se hur fina blåmärken hon får imorgon :)
Till slut blev det dags att gå vidare, till "krogen"... Eller ja, Brorsans iallafall. Där spelade ett hårdrocksband, som ropade upp Anna på scenen där hon fick sjunga en låt. Eller nja.... Hon stod ju där iallafall, kunde inte låten så värst bra så man hörde ju inte mycket av hennes vackra stämma. Men roligt var det att stå som en groupie längst fram i publiken och tjoa :)
Anna hade en rolig kväll, och verkade vara väldigt nöjd. Det var huvudsaken. Och jag tror nog att vi alla hade roligt. Väldigt lyckad kväll :)

Nu sitter jag här hemma, i min nya lägenhet i Tierp. Alldeles ensam. Önskar att Konny kunde vara här. Men den stackarn jobbar ju inatt. Så jag får försöka klara mig utan honom inatt, fast jag är lite lullig :)
Lägenheten är helt underbar. Jag är så nöjd. Och det är så skönt att bara kunna gå till jobbet, inte behöva passa nån buss. Och ikväll, efter festen, kunde jag ju oxå bara gå hem,. Behövde inte fixa nån sovplats eller tvinga mina stackars föräldrar att skjutsa mig. Skönt som sjutton! :)

Men nu ska nog den här fyllkajan lägga sig i sängen och invänta ett samtal från sin älskling.

Misse...

Titta så sött han/hon (kommer inte ihåg vilken av dom det var) sover i min hand :)

Här var en liten plutt i min hand för ett tag sen... Men nu har dom växt. Fler bilder kommer :)

Jobb idag.

Idag var jag tvungen att åka från Enköping till Tierp.. Jobbade ikväll. Usch. Var verkligen inte på humör. Men jobbade med roliga människor iallafall. Känns alltid bättre då :)
Och så var jag ju tvungen att lämna kissarna oxå... Stackars mig. Jag åker tillbaka till Enköping på onsdag, men det är ju lååångt dit. Vill ju se ungarna varje dag, annars hinner dom ju säkert växa massor.

Börjar känna mig lite smått stressad över flytten. Har packat mycket, men finns ju fortfarande saker kvar att göra. Hoppas Konny kan komma nån dag och hjälpa mig. Men han kan ju inte vara borta alltför mycket från kissarna... *suck* Dålig tajming.

Nej, nu ska jag packa ur bokhyllan så jag har gjort nån nytta idag :)

Baj baj.

Mjau!

Jag har 4 små kattungar här hemma hos Konny att ta hand om. Dom är så sjukt söta! :)
Eller.. Ja... Det är ju egentligen Konnys katter, eftersom det är hans katt som pluppat ut dom. Men jag tog på mig ansvaret för att ta hand om dom, så lite mina är dom ju :)
4 svarta små pluttar, som inte ens fått ögon än. I tisdags föddes dom. Herregud. Jag som inte ens vant mig att ha en vuxen katt, hur ska jag klara av det här? :-S

Nu ska jag googla om hur man gör om mamman skiter i ungarna. Just nu bryr hon sig bara om en av missarna. Måste ju veta hur man gör om det skulle fortsätta så. Återkommer.


Tadaaa!

Nu har jag, som alla andra, en blogg. Wohoo. Man kan ju hoppas att jag har nåt kul att berätta för världen oxå. Men det kommer nog. Först och främst ska jag göra min blogg lite snyggare, om jag nu kommer på hur i helskotta man gör det... :S
Återkommer.

/L

RSS 2.0