Valbo

Ja, idag ska jag till Valbo. Fast det är med jobbet, så det blir ju ingen shopping för mig. Och tur är väl det, för det har jag inte råd med just nu :)
Helt otroligt så har vi köpt de flesta julklapparna redan. Vad vi är duktiga :) Jag som är van att trängas med folk i slutet av december, då man köper vad som helst för att slippa köa alltför länge. Men inte i år, de julklappar som är kvar får vi handla när Konny får lön den 15:e. Det är säkert mycket folk ute då med, men då är det ju inte lika stressigt iallafall :)
Jag längtar verkligen till julen nu. Det är ju hur mycket snö som helst ute, och så där riktigt mysig snö som knarrar under fötterna. Kallt som sjutton var det igår, och då fick jag riktig julkänsla. Mys! :)

Sovmorgon

Jo, jag ville ju sova länge... Men hade inte riktigt tänkt att jag skulle vakna vid 15.30.. Suck. Nu är ju hela dagen borta, och det är mörkt ute. Måste nog kolla upp med en doktor varför jag sover så mycket som jag gör.
Idag är det första advent. Och vi har inte ens tagit fram staken. Tror den ligger under en massa skit i skrubben. Måste ju fixa mossa och ljus oxå. Usch. Får man skjuta fram första advent nån dag om man inte har lust?
Såhär går det om man sover för mycket. Då blir man sjukt seg och orkar inte riktigt med nånting. Inte kul! :(

Trött...

Orkade inte ens ha myskväll. Fastnade här en (lång) stund, pratade med Marja i telefon, satte på en film... och sen var orken slut. Så Sex and the City får vänta tills jag är lite piggare och orkar uppskatta den bättre. Det är den ju värd :)
Godnatt!

Myskväll

Jag har jobbat kväll, och Konny jobbar natt. Alltså var han inte hemma när jag kom hem. Så det får bli myskväll på egen hand idag. Tur att jag har djuren som sällskap, även om katterna mest springer ut och in hela tiden :)
Fick skjuts hem av snälla Pierre och Sussie ikväll. Tack! Skönt att slippa gå i snöstormen.
Imorgon ska jag sova länge, det ska bli så skönt!

Irriterande...

Jag skrev faktiskt inte alltid i en enda lång rad, men tydligen försvann alla mellanrum när jag publicerade. Morr!

Chock!

Lotta skriver! :)
Har hänt en del sen sist... Ska försöka att få med allt lite kort:
Vi har skaffat hund. Så nu har vi 4 katter och en hund. Riktigt mysigt!
Chili heter han, är 3 år gammal. Korsning mellan doberman, ridgeback och border collie. Jättefin såklart :) Ska försöka få upp en bild sen.
Ett riktigt energiknippe, och busig som få. Samtidigt hur gosig som helst, och vill ju absolut ligga nära i sängen eller soffan. Mysvovve :)
En annan nyhet är att vi ska flytta till Uppsala. Vi har fått en lägenhet i Gottsunda. Det ska bli jättekul, speciellt att bo nära Frida igen. Saknar!
Däremot kommer jag sakna Anna som fan. Usch, är ju van att träffa henne varje dag. Men vi får lära oss att prata i telefon istället och se till att träffas så ofta som möjligt ändå :)
Så den 1 februari flyttar vi. Usch, ser ju verkligen inte fram emot själva flytten, eller städandet. Men men, det hör ju till. Sen får vi nog se till att bo kvar där i några år, vi har flyttat tillräckligt för ett tag nu :)
Nyhet nr 3: Jag har sökt för en viktoperation. Än så länge har det inte hänt ett skit förutom att jag fått bekräftelse på att de fått remissen. Köerna är sjukt långa i Uppsala. Men jag ger inte upp. Nån gång är det ju min tur, och jag hoppas verkligen jag blir godkänd då. Vill inte vara tjock längre!
Det var nog de största nyheterna. Annars rullar livet på som vanligt.
Ska försöka uppdatera lite oftare, men kan inte lova nåt. Är ju ganska glömsk av mig :)

RSS 2.0