Dag 10: Min vardag

Oj oj, dom kan vara väldigt olika.
Men kan ta 2 exempel på vardag, jobb eller ledig helt enkelt.
Om jag jobbar dagpass, så kliver jag upp tidigt och går till jobbet som börjar 7. Jag slutar oftast 14 eller 16. När jag då kommer hem är Konny ganska nyvaken, och vi sitter vid varsin dator och dricker kaffe ett tag. Sen lagar vi mat och äter. Går ut med hunden en sväng och dricker mer kaffe. Sen åker Konny till jobbet och då fastnar jag framför tv eller dator. Går i säng vid 23-24 om jag ska upp tidigt, och går i säng aaaalldeles för sent om jag är ledig dagen efter.
Om jag är ledig sover jag oftast bort halva dagen, kliver upp på eftermiddagen nån gång. Och sen ser dagen ut som efter en jobbdag ungefär.
Om jag nån gång kliver upp tidigt trots att jag är ledig så går jag till Anna och dricker kaffe och pratar skit tills Konny vaknar.
Det låter kanske tråkigt, men jag är faktiskt ganska nöjd med mitt liv. Det tråkiga är när jag sover bort dagarna, för egentligen gillar jag att vara vaken tidigt. Det får mig att känna mig nyttig, och ordentlig. Normal liksom.
Men snart kanske det blir ändring på det med tanke på allt nytt som händer! :)

Det här med listan...

Det har liksom blivit bortglömt när jag först blev magsjuk, och sen blev det nyår. Och sen har jag jobbat och packat. Är ju bara en månad kvar till flytten! :)
Men jag tänkte att jag börjar idag där jag slutade.. Det är alldeles för många punkter för att skriva ikapp.

RSS 2.0